Viktig info från biblioteket!

Pga de utökade restriktionerna från den 18/12 måste vi tyvärr hålla biblioteket stängt. Men det betyder inte att du inte kan nå oss, eller få lite böcker att läsa. Man kan reservera och hämta sina böcker, då är de utlagda utanför biblioteket i foajén i Medborgarhuset. Man kan beställa en kasse med böcker som bibliotekarien plockar ihop och sedan hämta, också den i foajén utanför biblioteket. Är man i riskgrupp kan man även få böckerna hemkörda till sig om man bor runt Tillberga.

Skicka oss frågor och beställningar. Alla sätt fungerar; via telefonsamtal, meddelande på telefon, sms, mail, eller messenger. Har du behov av att använda en dator så ringer man till biblioteket och då får man en tid då man får komma in och göra nödvändiga ärenden.

Ni når oss på 021-81 65 30

072-559 12 67

bibliotek

Vi finns på facebook och messenger!

Är det något ni undrar över, hör av er så försöker vi lösa det tillsammans!

God Jul och Gott Nytt År!

Önskar Malin

Viktig info från förskolenämnden i Västerås

”Förskolenämnden vädjar till alla vårdnadshavare att bara använda förskola och pedagogisk omsorg när man absolut måste under jullovet. Förskolor kommer vara öppna för att barn till föräldrar med samhällsviktiga funktioner ska kunna fortsätta gå till jobbet. Om vi alla hjälps åt kan vi minska smittspridningen i samhället och underlätta för personalen på förskola och pedagogisk omsorg. Många i förskoleverksamheten har haft en mycket tuff arbetssituation sedan pandemin bröt ut och är i behov av vila, återhämtning och julledighet. Vi tackar för er förståelse.”

Viktig info gällande nya restriktioner!

  • På grund av de nya restriktionerna gällande coronaviruset gäller följande:
  • Biblioteket stängs fr. o. m. måndag 21 december och vi återkommer med mer information under måndagen.
  • Badet kommer att vara stängt fr. o. m. måndag 21 december, t. o. m. den 24 januari.
  • Idrottshallen kommer att vara stängd för all verksamhet fr. o. m. måndag 21 december
  • Fritidsgården kommer att vara stängd fr. o. m. måndag 21 december t. o. m. 24 januari 2021.
    Mer information kommer under måndagen
  • Öppna fritidsverksamheten för 10-12-åringar (klubben) kommer att hållas öppen endast för de barn vars föräldrar jobbar. Mer information om kommer under måndagen.