Publiksuccé för Rallarsvingen

Årets Nya Rallarsvingen lördagen 3 september blev en publiksuccé och Tillberga centrum fylldes av foodtrucks, godisstånd och utställartält. Festivalen inleddes med barnens karnevalståg längs Kvistbergavägen och slutade framför utomhusscenen mellan Parkgårdens äldreboende och Medborgarhuset. På scenen tog Jompa vid med hip-hop sagor och följdes av Hebbe Sisters jazziga toner och därefter allsång för att avslutas med Västeråsbandet Vi3.

Vid Medborgarhusets entré bildade utställartälten ett politikertorg med chans till information och frågor inför valet senare i september.

Tillberga Grannskapsservice styrelse fanns på plats för att träffa medlemmar och informera om verksamheten, liksom vårt bibliotek och förskola. Restaurang Rallarrosen, som höll extraöppet med pastabuffé, var fullsatt under lunchruschen.

Fritidsgården och -klubben höll till på gräsplanen mellan pizzerian och Parkgården med aktiviteter som diskgolf, rap-workshop och e-racing.

Lämna ett svar