Parkgårdens äldreboende snart åter i TGS regi – rekryteringen är redan i gång

Nytt avtal har tecknats med Västerås stad för perioden 2023-2030 där Tillberga Grannskapsservice återtar Parkgårdens äldreboende.

Avtal har tecknats med Västerås stad om att TGS ska ta över Parkgårdens äldreboende och servicehus i Tillberga från 2023 med ett 20-tal medarbetare.

– Det är fantastiskt kul att TGS återigen får förtroendet att driva Parkgårdens äldreboende och servicehus. Det var en formaliamiss som låg bakom att vi blev av med tillståndet att bedriva boendet och därför förstärker vi vår uppföljning av lag- och regelefterlevnad. Kvaliteten i hur vi bedrev boendet har aldrig ifrågasatts och nu vill vi återigen få chansen att bli ett av Sveriges bästa äldreboenden – i Socialstyrelsens enkät 2019 var Parkgården på plats 10 i Sverige. Dit vill vi nå igen, säger vd Hannes Lyckholm.

Det nya avtalet startar 1 januari 2023 och löper i åtta år fram till 2030.

– Vi planerar för fullt för att övergången från Västerås stads drift till vår ska bli så smidig som möjligt. Vi kommer att lägga mycket tid på planering och rekrytering under hösten till äldreboende och servicehus. Alla lediga jobb kommer att finnas samlade på vår hemsida och även i andra kanaler, säger Hannes Lyckholm.

TGS kommer att verka för en överflytt av nuvarande medarbetare, men kommer att söka efter verksamhetschef, undersköterskor och sjuksköterskor. Lediga jobb publiceras här.

Lämna ett svar