Ny vd för Tillberga Grannskapsservice

Styrelsen för Tillberga Grannskapsservice har utsett Hannes Lyckholm till ny vd från 20 juni 2022.

– Det är en otroligt spännande tid för Tillberga Grannskapsservice då vi nyligen av Västerås stad tilldelats den upphandling som täcker stora delar av vår verksamhet. Beslutet tryggar många jobb för flera år framöver och dessutom behöver vi nyrekrytera under hösten. Från januari 2023 återtar vi äldreboendet i Tillberga, vilket vi redan nu behöver planera för, säger Hannes Lyckholm.  

I och med vd-tillsättningen lämnar PO Gottberg organisationen.

– Efter 28 år som ansvarig går PO Gottberg i välförtjänt pension i augusti. Han har på många sätt varit med att forma Tillberga Grannskapsservice sedan starten 1993 till vad det är i dag, säger vice styrelseordförande Maria Stolt.

Hannes Lyckholm har en bakgrund inom kvalitet och ständiga förbättringar samt konstruktion och utveckling inom Hitachi Energy, ABB och Bombardier i Västerås.

Tillberga Grannskapsservice nya vd Hannes Lyckholm vid invigningen av Bergstrandsfestivalen i maj 2022. Foto: Cebastian Persson

Tillberga Grannskapsservice är ett idéburet socialt företag där vinsten återinvesteras i verksamheten. Med 90 anställda bedriver företaget sedan 1993 välfärdsservice i Tillberga med omnejd med verksamheter som förskola, bibliotek, fritidsgård, gruppboenden, simhall och idrottsanläggningar.

Samverkan med föreningsliv och lokala krafter är grundstenar i företagets strävan för att driva på den hållbara samhällsutvecklingen.

Tillberga Grannskapsservice vann utmärkelsen Årets kooperativ i Sverige 2021.

Lämna ett svar