Senaste nytt!

  • Tillberga Fritidsklubb öppnar sin ordinarie verksamhet from måndag 25/1. Föreskrifterna och allmänna råd för att minska risken för smittspridning följs, vilket bl.a. kan innebära begränsat antal besökare i verksamheten.
  • Tillberga Fritidsgård öppnar from måndag 25/1 för ungdomar födda 2005 och senare. Föreskrifterna och allmänna råd för att minska risken för smittspridning följs, vilket bl.a. kan innebära begränsat antal besökare i verksamheten.
  • Öppna förskolan är fortsatt stängd tom 7/2, därefter omprövas beslutet varannan vecka utifrån regeringens beslut.
  • Badet öppnar fr.o.m. tisdag 26/1. Föreskrifterna och allmänna råd för att minska risken för smittspridning följs vilket kommer att innebära begränsat antal besökare, för närvarande max 8 besökare samtidigt. Bastun kommer att vara stängd.
  • Simskolan startar måndag den 1 februari. Föreskrifterna och allmänna råd för att minska risken för smittspridning följs, vilket kommer att innebära anpassade rutiner och restriktioner. I övrigt enligt tidigare info för anmälda.
  • Föreningslivet ges möjlighet att återuppta träningar i sporthallen för barn och ungdomar födda tidigast 2005. Föreskrifterna och allmänna råd för att minska risken för smittspridning ska följas.

Kommentera