Viktig info från biblioteket!

Pga de utökade restriktionerna från den 18/12 måste vi tyvärr hålla biblioteket stängt. Men det betyder inte att du inte kan nå oss, eller få lite böcker att läsa. Man kan reservera och hämta sina böcker, då är de utlagda utanför biblioteket i foajén i Medborgarhuset. Man kan beställa en kasse med böcker som bibliotekarien plockar ihop och sedan hämta, också den i foajén utanför biblioteket. Är man i riskgrupp kan man även få böckerna hemkörda till sig om man bor runt Tillberga.

Skicka oss frågor och beställningar. Alla sätt fungerar; via telefonsamtal, meddelande på telefon, sms, mail, eller messenger. Har du behov av att använda en dator så ringer man till biblioteket och då får man en tid då man får komma in och göra nödvändiga ärenden.

Ni når oss på 021-81 65 30

072-559 12 67

bibliotek

Vi finns på facebook och messenger!

Är det något ni undrar över, hör av er så försöker vi lösa det tillsammans!

God Jul och Gott Nytt År!

Önskar Malin

Kommentera